Südikas pensionär plaanib päranduse abil Saaremaale uue kasside turvakodu rajada

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Anna-Katharina Steinhardt/PantherMedia / Anna-Katharina Steinhardt/Scanpix

Ruhve külas Meremaa talus elav Tuula Pennanen on võtnud nõuks avada emalt päranduseks saadud raha eest Ida-Saaremaa kodututele kassidele omaette turvakodu nimega Nurrunurk, kirjutab Saarte Hääl. Selleks ostis ta ära hiljuti suletud Audla kaupluse hoone ja just seal tahab ta kassidele turvakodu pakkuda. 

Pennanen teab, et maja vajab enne korralikku remonti, kui kassid sisse saab tuua, ent see teda ei heiduta. Juba ta ajabki remondiasju ja usub, et suve alguseks on turvakodu valmis.

«Remont tuleb ära teha, sest maja on väga halvas korras – katusest tuleb vesi läbi ja elektrisüsteem on äärmiselt vananenud,» kirjeldas ta. Veidi on ta remondi osas asja uurinud ja teab seega, et esmajoones tulebki katus ära vahetada. Siis saab teha kõik muud tööd. 

Kõike seda teeb Tuula Pennanen seejuures vähemalt esialgu oma raha eest. «See on minu unistus ja suur tahtmine teha head loomadele, kel kodu ei ole. Olen selline loomaarmastaja,» kinnitas 68-aastane optimistlik naine.

Täisteksti loe tänasest Saarte Häälest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles