Päevakäpp: kõige suurem mõnuleja Chilli ootab kõhumasseerijat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Kes siis ei teaks Kasside Turvakodu kõige tšillimat kassi Chillit? Teda on äärmiselt lihtne ära tunda — esiteks on ta turvakodu kõige punasem kass, teiseks on ta turvakodu kõige tšillimalt elav kass ning kolmandaks oskab tema kõige paremini kõhumassaaži nautida!

Nüüd on aga Chilli saanud turvakodus endale uue ameti: krõbinafondi valvur. Muretsete, kas Chilli saab ikka ülesande suurest vastutusest aru, kui ta ise kõike nii vabalt võtab? Oh, ei tasu pabistada! Just Chilli muretus ongi kõige võti! Näiteks armastab Chilli alatasa krõbinatünni otsas magada. Ta on lausa nii suur unimüts, et ükskõik, millise kassi kaval käpake krõbinatünni patsutab, Chilli sellest välja ei tee. Hea unenägu on ju pooleli ja ei maksa siin provokatsioonidele alluda. Chilli teab, et tema kõhuke on kenasti punnis ning mitte üks karvakera ei jaksa teda krõbinatünnilt kõigutada.

Krõbinafondi valve töötab aga ka vastupidi, kuid sellest vabatahtlikud ei tea. Kui vabatahtlikud arvavad, et kassikesed krõbinafondi kuritarvitavad ja seetõttu toidukoguseid piirata tahavad, siis vallandab Chilli oma supervõime — lummamise! Chilli keerutab end inimese ees ühelt küljelt teisele, haigutab imearmsalt, sirutab oma pehmeid käpakesi ja nurrub kõrvu lukustavalt. Seni pole see nipp Chillit veel alt vedanud ning vabatahtlikud arvavad, et Chilli lihtsalt tahab paisid.

Kui Sinu kodust on puudu üks muhe mõnuleja ja väike kavalpea, siis kirjuta Chillile aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles