Video: koer pääseb napilt teda jälitava hundikarja eest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Üks vapper, julge ja nutikas koer pääses Itaalias eluga tõeliselt täbarast olukorrast — ta jäi ette hundikarjale, kelle eesmärk oli kutsast kahtlemata lõunasöök teha. Koera väledad jalad ja kiire mõtlemine aitasid tal aga põgenema pääseda ning kogu vahejuhtum jäi ka videolindile.

Imelist pääsemist nägi pealt Itaalias asuva Abruzzo elanik Paolo Forconi, kelle sõnul olid murdjahundid piirkonnas mõne aasta eest veel haruldane nähtus. Nüüd on metsakutsud aga julgemaks läinud ning korduvalt rünnanud ja maha murdnud nii lemmikloomi kui ka kanu ja kitsi.

Videost on näha, kuidas hundid liginevad koerale, kes sattus valele poole okastraataeda ning ei leia põgenemisteed. Paanikas koer jookseb mööda aia äärt edasi-tagasi ning satub mitmel korral peaaegu hundi lõugade vahele. 

Just siis, kui koer paistab olevat tõepoolest nurka surutud ning ees on ootamas õnnetu lõpp, teeb ta kiire sööstu traatide vahelt läbi ja punub kodu poole, jättes segaduses hundid teisele poole aeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles