Päevakäpp: uudishimulik kassipoeg Anni tahab sinuga tutvuda

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Väike Anni jõudis turvakodu hoole alla Järvamaalt, kus ta ennast ühe vanaproua juurde sisse seadis. Ilmselt ta tundis juba kaugelt ära, et sellel vanaproual on suur süda ning tema juba pisikest Annit saatuse hooleks ei jäta. 

Nüüd ootab pisike Anni oma uut perekonda hoiukodus. Anni on hoiukodus kiiresti näidanud oma armast iseloomu — ta on väga mänguhimuline ning talle meeldib iga päev maailmas uusi asju avastada. Küll armastab ta mänguhiirekesi diivani alla ajada, küll pesumasina alla, ise samal ajal uudishimulikult vaadates, miks pesumasin niivõrd koledat häält müristab teha. «Kas tal on millegipärast paha tuju?» mõtleb Anni. «Kui ebaviisakas niimoodi turtsuda!» teab Anni öelda. Nendel hetkedel, kui Anni ei mängi, armastab pisike tirts inimese süles nurruda. No ikka nii tugevasti nurruda, et lausa seintelt kajab vastu!

Anni on õppinud selgeks kõik heade kasside kombed ning ta ootab järgmist sammu oma elus: elu päriskodus. Kust küll leida üks armastav ja hooliv päriskodu?

Kui sooviksid talle kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust aadressil info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles