Eesti Loomakaitse Selts kutsub sõbrakuul aitama hüljatud ja abi vajavaid loomi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: panthermedia.net / Borislav Stefanov / Scanpix

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) korraldab sõbrakuul heategevusliku annetuskampaania, mille raames kutsub inimesi annetama hädasolevatele ja hüljatud kassidele ning koertele toitu ja muud eluks vajalikku. Kampaania eesmärk on teha rõõmsaks ka need lemmikud, kellel ei ole oma kodu ega hoolitsevat omanikku. 

ELS on koostanud nimekirja tarvetest, mida kassidel ja koertel hädasti vaja oleks. Annetuskastidesse oodatakse väga kasside ja koerte kvaliteetset kuivtoitu, konserve, ning maiuseid; piimasegu ja piimapulbrit väikestele loomabeebidele; kassidele liiva ja liivakaste ning pesasid; söögi- ja joogikausse; transportpuure; kaela- ja jalutusrihmu ning trakse. Loomulikult on oodatud ka kõik muud asjad, nagu näiteks mänguasjad.

«Annetatud toidud ja tarvikud aitavad meil kokku hoida märkimisväärse summa, mida saame kasutada loomade ravikulude katteks. Kui kellelgi on kodus vanu, kuid korralikke transportpuure, liivakaste, siis meie hoiukodus olevad loomad kasutaksid neid meeleldi,» selgitas ELS-i otseabistamise juht Margit Midro.

Annetuskastid asuvad üle Eesti erinevates PetCity kauplustes Tallinnas, Tartus ja Pärnus ning lisaks ka Põlvas. Annetusi saab viia kuni veebruari lõpuni.

«Oleme väga tänulikud PetCityle, et nad nii vastutulelikud ja abivalmid on. Nendega on rõõm koostööd teha, sest ka nende jaoks on südamesoov teha loomadele head,» sõnas ELS-i kommunikatsiooni- ja turundusjuht Eliisa Metsoja. «Oleme ka saanud juba pilte kauplustest, kus annetuskastid aina täituvad. See teeb südame soojaks, et inimesed annetavad ja hoolivad loomadest nii palju,» lisas Metsoja.

Eesti Loomakaitse Selts on 2000. aastast tegutsev loomasõpru ühendav mittetulundusühing, mille missiooniks on abivajavate loomade heaolu tagamine ja parandamine ning loomade väärkohtlemise ennetamine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles