Aita leida! Pärnumaal kaduma läinud koera eest on väljas kopsakas vaevatasu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Lilian Vapper / Facebook

2. veebruaril läks Pärnumaal Urumarjal kaduma kümnekuune suurt kasvu Pürenee mäestikukoer nimega Enzo. Tänaseks võib koer aga liikuda kõikjal maakonnas ja kaugemalgi.

Enzo lahkus 2. veebruaril oma koduaiast ning tema jäljed suundusid Urumarjalt Sindi poole. Kutsa perenaise Lilian Vapperi sõnul on kõik saabunud vihjed koera asukoha kohta läbi kontrollitud, ent seni ei ole otsingud tulemusi andnud. Fookuses on enim justnimelt Sindi piirkond, ent välistatud pole ka Are, Pulli ja Tori. 

Foto: Lilian Vapper / Facebook

«Oleme nendel päevadel kohanud palju häid ja hoolivaid inimesi, kes tõesti väga püüavad aidata,» kirjutas Vapper Facebookis «Aina sagedamini saame kohalikega vesteldes tagasisidet mitte välistada võimalust, et koera võidakse meelega kinni hoida. Ei tahaks halvasti arvata, kuid kõik on võimalik.» Seetõttu pani naine ka inimestele südamele silmad lahti hoida — ehk on kellegi naabri koduaeda hiljuti tekkinud suurt kasvu valge, rosinasilmne koer. Info Enzo kadumise kohta on nüüdseks edastatud ka Soome ja Lätti, sest keegi võis koera auto peale võtta ning kaugele sõidutada.

Infot ootavad Enzo omanikud ööpäevaringselt telefonil 56454607. Koera leidjale on välja pandud ka 500-eurone vaevatasu. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles