Päevakäpp: ära maga maha — Silver on poiss nagu ponks

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Silveril on olemas kõik, mida üks enesest lugu pidav kassipoiss vajab — silmipimestav ilu, parajalt treenitud ja pekikesega tasakaalus keha, silmad kui tõllarattad, värskelt õlitatud nurrumootor ning armastus pehmete paide vastu. Kas sina usud saatusesse? Silver igal juhul usub.

Silver tutvustab end nii: viimase aasta veetsin Tamsalus ühe kasse abistava proua juures, kel on asjad ehk pisut kontrolli alt väljas, kuid kindlasti ta siiski soovib head. Ega meil kõige hullem seal polnud, vahel toidust ehk nappis ja ruumist ka, aga õnneks soovisid turvakodu tüdrukud mind aidata ja mulle kiiresti kodu otsida. Nii jõudsingi ma Tallinnasse hoiukodusse ja ootan uut hoolivat kodu.

Olen saanud kõik vajalikud protseduurid ning olen igati koduvalmis. Ahjaa, et mis on minu nimi? Ma olen Silver ja ma väga-väga ootan Sind! Luban olla hea ja armas.

Mulle saab kirjutada info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles