Vene kääbuskoer – ainus mure, mis temaga tekib, on soov kohe teine samasugune koju tuua

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vene kääbuskoer on üks põneva väljanägemisega koerake. Ta on intelligentne, armastav ja pühendunud väike kaaslane.

Ühtlasi on ta vilgas ja visa koerake, kel on meeldiv ja tasakaalukas iseloom. Kuigi ta on päris nutikas õpilane, on tema treenimiseks vaja kindlat kätt. Et oleks ikka kohe algusest peale aru saada, kes teist on peremees. Ta vajab regulaarseid ja järjepidevaid kuuletumistreeninguid, et kenasti rajal püsida ning et emotsioonid üle pea ei kasvaks.

Kui sa elad korteris, on see koerake sulle sobiv seltsiline. Tal pole mingit probleemi väiksemas kohas pesitsemisega. Ka armastab ta sinu käekotis kõikjal kaasas käia. Hoolimata oma tillukesest kasvust, vajab ta päris palju trenni. Talle tohutult meeldib õues ringi joosta. Loomulikult paigas, kus on turvaline ja hää.

Vene kääbuskoerad pärinevad Inglise kääbusterjeritest, kes olid aga 20. sajandi alguses ühed kõige populaarsemad koer-aksessuaarid Vene aadelkonna seas.

Vene kääbuskoer – ainus mure, mis temaga tekib, on soov kohe teine samasugune koju tuua!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles