Päevakäpp: Felix ei suuda mõista, kus tema kodu on

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Kas teie teate, et mul on käinud turvakodus külas umbes täpselt 9 huvilist, aga kodu ei paista mitte kuskil! Seda sellepärast, et mina olen ju tavaline. Kõigest triibik ja veel liiga ümar kah! Nagu üleliigsed kilogrammid oleks enne meest rikkunud..»

Nii mõtleb arvatavasti Felix, kellele elu turvakodus kohe üldse ei sobi. Felix on kass, kes tahaks olla ainus lemmik ning viimased aasta aega 50 kassiga maade jagamine on Felixi stressi ajanud. Oma kõhu on ta lohutuseks ümaraks söönud ning selle siis karvutuks lakkunud. 

Turvakodus on alatasa uusi tulijaid ja minejaid ning ei mingit stabiilsust, mida Felixi süda ja hing igatsevad. Ei ühtegi päris oma inimest, kes igavesti hellitaks ja kõrvu ilusaid sõnu sosistaks. Iga päev käib Felix inimestele pehmeid ninamusisid andmas ja jookseb agaralt huvilistel sabas, kuid olenemata tema suurtest püüetest on ta veel ikka ootamas.

Kirjuta Felixile kohe aadressile info@kassideturvakodu.ee ja vii ta viimaks koju!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles