Päevakäpp: Margarita kolm aastat ootust — kui kaua veel?

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Turvakodu hoole all on palju kassikesi ja igaühel neist on rääkida oma lugu. Margarita loo kirja panemine oli vabatahtlikele palju raskem, kui nad esialgu arvasid, sest vahel on saatus niivõrd ülekohtune.

Kas te teadsite, et see armas pisike triibik saabus turvakodusse juba kolm aastat tagasi? Kas te teadsite, et Margarita oli turvakodusse saabudes kassipoeg... Kassipoeg, keda mitte keegi ei tahtnud. Tavaline triibik. Argliku moega. Silmapaistmatu. 

Täiesti nähtamatu.

Pisike Margarita kasvas suureks ning asus elama turvakodusse. Ainsasse koju, mida ta seni tundnud on ja seegi ei ole ju õige koduga võrreldav. Möödunud on aastad ning arglikust Margaritast on saanud paitusi armastav pisike kassitirts, kes ülekõige tahab olla märgatud. Kuid ometi on ta endiselt nähtamatu.

Miks on vahel saatus nii julm? Miks ei ole Margarita seni tunda saanud kodusoojust? Miks ei ole keegi näinud selle pisikese kassi südamesse, mis igatseb läheduse ja armastuse järele?

Margarita tahab koju. Sellisesse, mis oleks päris. Sellisesse, kus ei arvata, et Margarita on tavaline triibik, vaid kus armastatakse teda kui maailma kõige ilusamat ja armsamat kassi — sest seda ta ju on.

Näita Margaritale, et saatusel on ka tema jaoks siin maailmas omad plaanid. Et sellel pikal koduootusel on olnud põhjus ja teda on ootamas kõige toredam kodu maailmas.

Margarita ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles