Seaduserikkujast laisik murdis toiduotsingutel kohvikusse sisse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CAFE MILAGRO/CATERS NEWS/Caters News Agency/Scanpix

Costa Ricas asuvasse kohvikusse Café Milagro tungis hiljuti omapärane sissemurdja laisiku näol. Looma missioon toidu leidmiseks aga ebaõnnestus, kui ta valju kolakaga põrandale sadas ning turvatöötaja tähelepanu tõmbas. 

Café Milagro ei olnud juba tunde avatud olnud, ent näljane laisik suutis kuidagimoodi kohviku turvaväravatest läbi saada ning hoonesse siseneda. Turvakaamera püüdis laisiku pildile siis, kui loom baarileti alt välja ronis ning siis selle peale saada üritas.

Laisiku avastusretk sai aga kiire lõpu, kui ta tooli peale laotatud teki alla piilus, tasakaalu kaotas ning põrandale prantsatas. Kolinat kuulis aga kohviku turvatöötaja, kes seejärel omanikud kutsus.

Ööriietes kohale saabunud omanikud Travis Day sõnul on nende kohvikut päevasel ajal külastanud ahvid ja tuukanid, ent võõra laisiku ilmumine oli erakordne ning seda eriti öösel, kui kõik uksed lukustatud on.

«Turvavideo vaatamine oli tõeliselt naljakas, sest laisiku äpardus jäi ideaalsesse vaatevälja,» rääkis Day. «Me näeme kohvikut ümbritsevate puude otsas aeg-ajalt laisikuid, ent seni pole mitte ükski neist sisse tungida üritanud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles