Video: pannkoogimaias koer oleks kodu äärepealt põlema pannud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Massachusettsi osariigis asuvas Southwickis oleks ühe koera himu pannkookide järele peaaegu tulekahju tekitanud. Majasisene turvakaamera jäädvustas kogu vahejuhtumi ka videolindile.

Turvalindilt on näha, kuidas ilma pererahvata kodus olev kuldne retriiver jalutab pliidi juurde ning tõuseb siis tagakäppadele, et kätte saada taldrikutäis hommikusöögist järele jäänud pannkooke. Seda tehes õnnestub koeral aga üks pliidipõletitest sisse lülitada ning üha suuremaks minev leek hakkab tuba täitma vingu ja suitsuga. 

Maia koera ning teise majas elava retriiveri õnneks olid koduomanikud paigaldanud turvasüsteemi, mis häirekeskust automaatselt teavitas ning Southwicki tuletõrjekomando päästjad ruttasid kohale, kustutasid tulekahju ja asusid maja õhutama. 

Päästekomando postitas turvavideo ka Facebooki ja manitses väikeste laste või loomadega elavaid inimesi pliitidele turvalukke panema, sest õnnetus tulles teadagi ei hüüa. Komando naljatas ka, et püromaanist koer kommentaari anda ei soovinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles