Surnust tõusnud: koer ilmus kümme aastat pärast kadumist taas välja

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: animalprotectorsshelter / Instagram

Kui must labrador Abby Debra Suierveldi kodust kadus, oli naine kindel, et perekonna armastatud kutsa elu oli leidnud lõpu. Imelisel kombel ilmus koer aga taas välja, ent seda alles kümme aastat hiljem.

Enne kadumist oli Abby Suierveldi lastega nende Pennsylvanias asuva maja aias mängimas. Kui Abby enam välja ei ilmunud, kandis ta kiibistanud loomaarst koera surnud loomade registrisse. 

Eelmisel nädalal ilmus Suierveldi aeda hulkuv koer. Naine kutsus kohale loomapäästjad, kes kutsa kliinikusse viisid. Koeralt leiti kiip ning sellel olevate andmete kohaselt oli tema nimeks Abby ning omanikeks Suierveldide perekond. 

Kui loomapäästjad Debra Suierveldile juhtunust teada andsid, oli naine täielikult šokeeritud ning tema 22-aastane tütar Carly hakkas hüsteeriliselt nutma. «Ma ei teadnud, mida kosta — see oli uskumatu,» rääkis Suierfeld. «Ta tuli justkui surnust tagasi.» 

Abby on nüüd 13-aastane, ent reageerib ikka veel oma nimele. Tema karv on koonu ümbert halliks minemas, ent kutsa üldine hea tervis on märk sellest, et keegi kandis kogu möödunud aja jooksul tema eest hoolt. Suierfeldid ise on aga lihtsalt õnnelikud, et nad oma neljajalgse pereliikmega taas koos on.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles