Tõeline mustkunstnik: omanikud koperdavad pidevalt oma «nähtamatu» koera otsa

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Jake King/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

Üks koerake avastas enda kodust täiesti perfektse kamuflaaži elutoavaiba näol. Kutsa karv on vaibaga niivõrd sarnast värvi ja tekstuuri, et tema omanikud koperdavad talle tihti otsa.

Niipea, kui Harley Edmonds ja Matthew Young oma uue vaiba koju tõid, said nad aru, et olid loonud suure probleemi. Paari kaheaastane koerake Marley on vaibaga ühte värvi ning ka tema krussis karv meenutab vaiba tekstuuri. 

Asi läks veelgi keerulisemaks, sest vaibast sai Marley uus lemmikkoht ning ta läheb sinna alatihti pikutama. Edmondsil ja Youngil ei jäägi nüüd üle muud, kui elutoas ülima ettevaatlikkusega ringi käia, et mitte oma koera peale astuda. 

Edmondsi sõnul on ta paaril korral olnud täiesti kindel, et Marley on kaduma läinud ning pika otsimise peale leiab ta koera vaibal puhkamast.

Foto: Jake King/Mercury Press/Caters News Agency/Scanpix

«Me kolisime siia majja pea aasta tagasi ning otsustasime õdusama õhkkonna loomiseks suure ja koheva vaiba osta,» rääkis Edmonds. «Pärast seda hakkas Marley ära kaduma — tema karv on vaibaga ühesugune ning kui ta liikumatuna püsib, ei ole teda lihtne märgata. Kõige hullem ongi asjaolu, et vaip on tema lemmikkohaks.»

Edmonds nentis, et nad on kordi ja kordi Marleyle otsa kõndinud või tema sabale astunud ning tunnevad end seetõttu halvasti. Viimasel ajal on asja lihtsamaks teinud aga Marley uus kaaslane, kaheksakuune kutsikas Axel, kes oma suurel sõbral kõikjal kaasas käib. 

«Ma kasutan fotot vaibal lamavast Marleyst oma telefoni taustapildina ning pean inimestele alatihti seletama, mis see on,» rääkis Edmonds. «See on tõeliselt naljakas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles