Jahimees kaotas taevast alla kukkunud linnu tõttu teadvuse ja hambad

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: ANDY CLARK/REUTERS/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Marylandi osariigis asuvas Eastonis oli 51-aastane Robert Meilhammer parajasti jahil, kui tema kaaslane neist üle lendavate Kanada laglede pihta tule avas. Üks lindudest sai surmavalt haavata, sadas taevast alla ning kukkus Meilhammerile kaela.

Meilhammeril polnud aega reageerida, sest intsident juhtus kiirelt — umbes  30 meetri kõrgusel õhus asuv objekt kukub maapinnale vaid kolme sekundiga. Hetkel, kui 2,7-kilogrammine lind Meilhammerini jõudis, liikus see umbes 80-kilomeetrise tunnikiirusega. 

«Linnult saadud löök lõi Meilhammeri oimetuks ning põhjustas talle näo- ja kaelavigastusi,» sõnas Marylandi politsei esindaja Candy Thomson. Kohalikud korrakaitsjad kutsusid kiirabi, kes mehe omakorda lähimasse lennujaama sõidutasid, et ta suuremasse haiglasse toimetada.

Üks Meilhammerile appi tõtanud päästjatest ütles, et kui Meilhammer teadvusele tuli, teadis ta, kes ta on, end mitte palju muud. Päästjad kirjeldasid mehe peavigastust kui tõsist ning surnud hane tõttu kaotas Meilhammer ka kaks hammast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles