Päevakäpp: turvakodu esimene kontorikass Kiisu armastab üle kõige esmaspäevi

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Kassitirts Kiisu saabus turvakodu hoole alla eelmisel sügisel ning temast sai nende üks ja ainuke kontorikiisu. Nimelt pakub üks vahva ja äärmiselt südamlik kollektiiv Kiisule hoiukodu kuni Kiisu päriskodu leidmiseni. Milline on kontorikass Kiisu argipäev trendikas hoiukodus?

Oi, milline boss Kiisu kontoris on! Meie arvame küll, et seal kontoris on inimesest ülemusel juba jalgealune tuline, sest kollektiivis aktsepteerivad nüüd kõik just Kiisu käske. Kui Kiisu ütleb, et silita, siis kõik silitavad. Kui Kiisu ütleb, et kõht on tühi, siis kõik toidavad. Kui Kiisu ütleb, et parim tudupesa on klaviatuur, siis tuleb kõik tööd katki jätta. Kui Kiisu arvab, et käes on maas rullimise aeg, siis peavad kõik töötajad end põrandale pikali viskama ja üheskoos Kiisuga mööda maad rullima!

Kiisule meeldib tema uus amet, kuid seal on ka üks miinus. Iga päev kui kell saab 17, kustuvad tema ajutises hoiukodus tuled ning kõik lähevad koju. Igal nädalavahetusel, kui kodukiisud veedavad oma peredega rõõmsalt aega, peab Kiisu leppima toolide, pliiatsite ja paberite seltskonnaga. Igal reedel sätivad tema ajutised sõbrad end nädalavahetusele. See on nädala kõige magusam aeg, kuid mitte Kiisu jaoks. Tema ootab juba esmaspäeva...

Kui Sina tahaksid Kiisule kinkida päris õige kodu — sellise, kus pere võtab kassitirtsu ööseks enda kaissu, siis kirjuta Kiisule aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles