Päevakäpp: öökullisilmne kassitirts Elli tahab hakata elama kodukassi elu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

Ei ole mingi uudis, et triibikud on ühed uhkeimad kassid — kaunid ja suursugused nagu väiksed tiigrid, kuid südames hellad ja soojad nagu väiksed kassipojad. Üks maailma uhkeim triibik on leidnud oma tee Turvakodusse ja tema nimi on Elli.

Kui Elli vabatahtlike hoole alla jõudis, olid tema suured öökullisilmad tuhmunud ja hirmul, sest mitte keegi ei olnud teda kunagi varem märganud. Ta ei olnud kunagi saanud tunda hoolt ja armastust, rääkimata soojast pesast või pehmest paikäest. Ootamatu tähelepanu tundus esiaglu hirmus, kuid tekitas selles väikses südikas kassipiigas uudishimu.

Möödusid mitmed kuud ning väike Elli tegi tasa ja targu väga suuri arenguid. Puuride alla peitjast sai pehmetes pesades tukkuja, käpaga söögi krabajast sai köögikapil toidu esinuruja ning paikäte kartjast sai andunud paituste fänn. See pisikesekasvuline, kuid suure südamega väike triibik on jõudnud oma arengus just nii kaugele, et sooviks viimaks päriselt elama hakata kodukassi elu.

Elli on kiibitud, steriliseeritud ja vaktsineeritud ning ta saab suurepäraselt läbi ka teiste nurrikutega!

Kui Sina soovid öökullisilmse Elli unistuse täita, siis kirjuta talle aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles