Õnnelik lõpp: Narva supermarketist leiti hüljatud merisiga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Heiki Valner / heikivalner.blogspot.com.ee

«Pood on koht, kust saab asju osta. Seda teavad vast kõik,» kirjutas loomakaitsja Heiki Valner oma blogis. «Pood on aga koht, kuhu saab ka mittevajalikke «asju» viia! Nii vähemalt arvas üks lemmikloomaomanik.»

Täna hommikul leidsid Narvas asuva Prisma kaupluse töötajad riiuliult merisea, kes sinna teadmata kombel oli sattunud. 

Esialgu võtsid müüjad Eestimaa Loomakaitse Liiduga ühendust, et loomakesele uus kodu leida. Päeva jooksul kiindus üks töötajatest aga hüljatud meriseasse sedavõrd, et lubas ta õhtul töö lõppedes koju võtta.

«Nii jäi meil täna uue omaniku otsimine ära,» nentis Valner. «Lõpp hea, kõik hea!»

Prisma Peremarket AS Narva kaupluse juhataja Irina Usakova täpsustab, et merisiga leiti riiulilt, mitte ühestki tootekarbist ega pakendist. Prisma töötajad panid merisea hoiule ühe kasti sisse ja looma tervis ei olnud kordagi ohus. «Oleme õnnelikud, et uus omanik leidus nii kiiresti ja veel meie oma töötajate hulgast. Loomade hülgamine sellisel moel suure kaupluse riiulile on täiesti kohatu ja vastutustundetu tegu.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles