Kõige kummalisemad loomad, keda reisijad on lennukisse kaasa võtnud

Agaate Antson
, Reisile.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pingviinid turvaväravaid läbimas
Pingviinid turvaväravaid läbimas Foto: Kuvatõmmis Instagramist/ @tsa

Hiljuti proovis uus-meremaalasest reisija paabulindu emotsionaalse tugilooma pähe lennukisse tuua, kuid lennufirma keeldus. Paabulind pole aga sugugi mitte kõige kummalisem loom, keda reisijad lennukisse on toonud.

Paljud lennufirmad lubava lennukisse kaasa võtta teraapialooma ja seda täiesti tasuta. Kui kõige levinum teraapialoom on spetsiaalse väljaõppe saanud juhtkoer, siis paljude lennufirmade jaoks liigitub selle kategooria alla ka emotsionaalne tugiloom (emotional support animal).

Kuna emotsionaalse tugilooma puhul ei ole seatud piiranguid loomaliigile, on paljud reisijad seda kurjasti ära kasutanud ning kõikvõimalikke ilma igasuguse treeninguta lemmikloomi emotsionaalseks tugiloomaks registreerinud.

Siin on kummalisemad loomad, keda inimesed on üritanud kas siis salaja lennuki peale smugeldada või neid emotsionaalse tugilooma pähe pardale toonud.

Maod

2011. aastal oli reisija pakkinud seitse väikest madu nailonsukkade sisse, enda pükste alla, kuid jäi siiski vahele.

Pingviinid

Pole küll teada, miks pingviinid pardale toodi, kuid tolliametnike Instagramist jääb mulje, et linnud pakkusid kõigile suurt rõõmu.

Kalkun

Kuigi tegemist peaks olema emotsionaalse toe kalkuniga, on kahjuks siiski tõenäolisem, et keegi üritas endaga nii-öelda värsket liha kaasa tuua.

Homaar

Tuleb välja, et elusad homaarid on paljude lennufirmade pardal käsipagasis täiesti lubatud. Homaare ei transpordita elusalt paraku küll mitte lemmikloomana, vaid luksustoiduna. Näiteks Ameerika Ühendriikide homaari kasvualal riigi kirdeosas tuuakse elusaid homaare lennukile igapäevaselt.
 

Part

Jah, mõni reisija on väitnud, et ka part on talle emotsionaalseks toeks hädavajalik.

Känguru

Kängurud on tuntud tugevate lihaste poolest. Kui känguru ei suuda sulle lennu ajal toeks olla, siis ei suuda seda keegi.

Siga

Sead pidavat olema sama intelligentsed kui koerad ning minisead on muutumas üha populaarsemateks koduloomadeks. Seega polegi siga emotsionaalse toe loomana midagi väga eriskummalist. 

Hea lugeja, kas oled lennukis või lennujaamas kokku puutunud mõne eriskummalise loomaga? 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles