Loominguline lähenemine: naine kasutas kadunud kassi leidmiseks kohtingurakendust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Katie Alsop / Blessed Cats / Facebook

Kuigi inglanna Katie Alsop on õnnelikus suhtes, tegi ta endale möödunud sügisel kasutaja kohtingurakendusse Tinder. Naine ei otsinud uusi tutvusi, vaid otsustas sellist meetodit kasutada oma kaduma läinud kassi leidmiseks.

Alsop oli murest murtud, kui tema oranžikirju kass Peanut öösel kodust põgenema pääses ja enam tagasi ei tulnud. Piirkonnas, kus naine elas, oli viimasel ajal tapetud mitmeid kasse ning seetõttu kartis ta ka Peanuti elu pärast.

Selle asemel, et Peanuti naasmisel loota, otsustas Alsop võtta kasutusele loomingulisemad meetodid. «Ma ei suutnud enam süüa ega magada ning pidin töölt puhkuse võtma, et murega toime tulla,» sõnas Alsop. «Ma üritasin välja mõelda viise, kuidas Peanuti otsimiskuulutust võimalikult paljude inimesteni viia ning Tinder tundus selleks suurepärane valik.»

Tinder võimaldab kasutajatel üles laadida fotosid ning lühikese isikukirjelduse ning väikese lisatasu eest reklaamib rakendus maksja profiili veelgi suuremale ringkonnale. Seda võimalust Alsop kasutaski — ta pani Peanuti pildi profiilifotoks, palus inimestel silmad lahti hoida ja maksis reklaamitasu.

«Peanuti profiil sai kiirelt 400 vastajat ning see tähendas seda, et inimesed olid tõesti valmis teda otsima,» rääkis Alsop. «Ning vaid pool tundi hiljem kirjutas mulle mees nimega Charlie, kes ütles, et oli samasugust kassi oma aias näinud.»

Veel samal õhtul sai naine Charliega kokku ning üheskoos hakkasid nad mehe maja ümbritsevat piirkonda läbi kammima. Ühel hetkel sattus Peanut nende vaatevälja, ent räsitud ja hirmul kass pani jooksu. 

Järgmise nädala jooksul viis Alsop oma kavaluse uuele tasemele — naine hakkas Charlie maja juurest oma koduni ehitama radu, kasutades selleks kassitoitu ning majapidamisprügi. «Esialgu minu plaan ei õnnestunud, ent ühel ööl, kui ma olin välja seadnud oma musti riideid ja purgitäie tuunikala, ilmus Peanut välja,» meenutas naine.

Peanut oli arglik ja silmnähtavalt kõhnem, ent Alsopi sõnul on kassi olukord nüüdseks märgatavalt paranenud ning paistab, et ta on koju jõudmise üle õnnelik. Alsop ise nentis, et kuigi kass oli kokku kadunud vaid nädalakese, oli see kohutav kogemus.

«Ilma Tinderi abita ei oleks ma kunagi teada saanud, kus Peanut ringi luusis,» sõnas Alsop. «Ta ei lähe enam kunagi välja!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles