Loomakaitsjad marus: Grammydel jagati lohutusauhindadena kutsikaid

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Pühapäeval anti juba 60. korda välja Grammy muusikaauhinnad ning nagu sellistel tseremooniatel kombeks, on pettunud kaotajaid rohkem, kui võitjaid. Asja otsustas muuta aga Briti saatejuht James Corden, kes kinkis komöödiaalbumi Grammyst ilma jäänutele kutsikad.

«Kõigile nominentidele, kes täna õhtul parima komöödiaalbumi Grammyt ei saanud — ärge kurvastage,» sõnas Corden oma kõne ajal. «Ma ei taha, et keegi teist end halvasti tunneks ning seetõttu lähete te täna koju lohutuskutsikatega.»

Corden nalja ei teinud ning publiku hulgas liikuvad assistendid andsidki seejärel koomikutele Jim Gaffiganile, Sarah Silvermanile ning Jerry Seinfeldile sülle väikesed kutsikad. 

Koomikud ise paistsid kingitustest vaimustuses olevat ning sarnaseid reaktsioone tuli ka teistelt saalis istuvatelt kuulsustelt, näiteks näitlejanna Anna Kendrickult, kes avaldas hiljem Twitteris pettumust, et talle ühtegi kutsikat ei toodud.

Paljud auhinnatseremooniat jälginud pealtvaatajad leidsid aga, et lärmi ja inimesi täis auditoorium ei olnud kutsikatele õige paik. Loomakaitseorganisatsioon PETA väljendas pahameelt Twitteris, öeldes, et nad on Grammydes sügavalt pettunud ning isegi, kui tegemist on naljaga, ei ole loomad väntsutamiseks mõeldud mänguasjad.

PETA vaatepunkti jagasid ka paljud teised internetikasutajad, kes märkisid, et tegu on äärmiselt ebameeldiva käitumisega. «Ma saan aru, et tegemist on naljaga, ent kutsikad ei ole trofeed,» sõnas üks Twitteri kasutaja. «Šokeeriv ja julm,» lisas teine.

Ei Corden ise ega Grammyde esindajad pole veel juhtunut kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles