Korrakaitsjate eest põgenev mees lõi politseikoerale hambad sisse

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: panthermedia.net / Duncan Noakes / Scanpix

Ameerikas New Hampshire'i osariigis püüdsid politseinikud kätte saada meest, keda kahtlustati tulistamises. Kurikael aga kergelt alla ei andnud ning otsustas hammustada korrakaitsjatega kaasas olnud koera.

Intsident juhtus möödunud pühapäeval Boscaweni linnas pärast seda, kui kohalik politsei sai väljakutse majja, kus oli tulistatud inimest. Kohale jõudes leiti majast kaks meest, kes võimuesindajaid nähes põgeneda püüdsid.

«Mõlemad mehed panid korrakaitsjatele tugevalt vastu ning üks neist võttis kasutusele vägagi agressiivsed abinõud,» sõnas Boscaweni politseijaoskonna leitnant Jason Killary. «Ta hammustas koera, koer hammustas vastu ning seejärel kasutas üks meie politseinikest mehe peal elektrišokirelva.»

Meest süüdistatakse nüüd vahistamisele vastu seismises ning politseikoera ründamises. Koer, kelleks oli New Hampshire'i osariigi politsei Saksa lambakoer Veda, rünnakus viga ei saanud ning asus koheselt pärast arstlikku ülevaatust tööpostile tagasi.

Killary sõnul ei ole ta kunagi varem kuulnud mõnest juhtumist, kus inimene on püüdnud politseikoera hammustada. «Kui sa politseikoeraga vastasseisu astud, ei välju sa sellest võitjana,» nentis Killary. «Nad on hammustamises päris osavad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles