Päevakäpp: lummavate silmadega triibikupoiss Tom on mängulusti täis

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Tom on üks vahvamaid ja lahedamaid tegelasi turvakodus. Tema suurtest ümmargustest, veel kassipojaohtu silmadest peegeldub tõeline kassilapse imestus ja uudishimu.

Tomile meeldib jälgida ja piiluda inimest nurga tagant või kraapimispuu alumiselt astmelt või siis hoopis hiiglamasuure puupaku tagant, sest Tomi arvates saab ta nii rahulikult piiluda, jäädes ise täiesti märkamatuks.

Tomi nõrkus on mäng ja kõik uued mänguasjad talle nii-nii põnevad! Eriti armastab Tom vigurikujulist tunnelit, mille sees saab käpaga palli taga ajada — sellise mänguasja peaks uus kodu kindlasti soetama, sest pallimängu võib Tom mängida lausa tunde. Vaikselt hiilib ta mänguasja ligi, keerab pea viltu ja suured silmad jälgivad ainiti väikest kollast palli. Tasakesi, hästi ettevaatlikult katsub ta käpaga palli, ajab selle liikmele ja oh seda rõõmu, silkab kiiresti teisele poole mänguasja ja hakkab taas käpaga palli taga ajama.

Tomile meeldib väga inimene, suur ja väike kahejalgne. Inimene on väga huvitav, sest inimesi pole Tomi elus just palju olnud. Ta tuleb järjest lähemale, aga päris pai ta veel endale teha ei luba. Natuke kogub veel julgust, aga me usume, et see päev ei ole enam kaugel.

Äkki oled just Sina see, kes on selle armsa triibiku esimese pai ära teeninud?

Kirjuta Tomile kiri – info@kassideturvakodu.ee – ja valmistu suurteks mängutuurideks!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles