Päevakäpp: kuninglik Mystique ootab vana kodu kaotamise järel uut algust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kassiabi / Facebook

Mystique on 3-aastane suurt kasvu sõbralik isane kass. Mystique mäletab, mida tähendab oma kodu ja oma pere, kuid kahjuks viis saatuse käsi kiisu ja tema pere teed lahku

Õnneks on kiisu praegu kassiabi heade inimeste hoole all, kuid see on uhkele hiirekuningale vaid ajutine kodu. 

Uhke on see noorhärra juba oma majesteetliku kõnnaku, pikakarvalise kasuka ja kahtlemata tema säravaimaks ehteks oleva pika ja eriti karvase saba tõttu. Mystique on väga inimsõbralik. Niipea, kui ta kuuleb, et kassiabiline on kohal, aga tema tuppa ei ole veel jõudnud, hõikab ta kõva ja nõudliku häälega. Mitte ainult süüa ei taha see majesteetlik hiirekuningas, vaid ka pai, kõrva tagant sügamist ning inimese armastust ja tähelepanu.

Mystique tahab olla ainuvalitseja, see tähendab, et ta ei sobi teiste kasside ega väga väikeste lastega. Ka kassitoas on talle eraldatud privaatne sviit, kus ta iga päev ootab kassiabilisi ning kõige-kõige rohkem siiski oma tulevast peret.

Kui tunned, et just sinu kodu on suurele ja väärikale kassinoorhärrale õige paik, kus ta saab olla ainus hiirekuningas, helista või kirjuta: 55 571 625, kodu@kassiabi.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles