Päevakäpp: vahva vunts Melanie on 2,5 aastat kodu oodanud

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Melanie on noor ja väga energiline kass, kes saabus turvakodusse kassipojana kaks ja pool aastat tagasi. Nüüd on Melanie juba täiskasvanud, kuid endiselt päriskodu ootel.

Turvakodus on ta iga kell valmis mängima nii koos inimesega kui ka teiste kassidega. Samuti saab ta hakkama üksi mängimisega — sobivad karvased pallikesed, suletutid, kuid ka mööda maad liuglev põnev põrandalapp.

Kui mängimisest energiat üle jääb, võib ta turvakodu seinal oleval kasside jooksurattal pika maa ära joosta. Melanie ei ole isekas ning õpetab ka teistele huvilistele, kuidas seda naljakat atribuuti kasutada, sest suvi pole kaugel ning figuuri ja karvkatte eest tuleb hoolt kanda. Kassipreili tahab olla kõige paremas vormis oma igavese pere jaoks.

Melanie ootab kirja aadressil info@kassideturvakodu.ee, et siis üheskoos päriskodus mängides ja joostes maratone maha pidada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles