Päevakäpp: kassitirtsud Ella ja Paula vajavad ruttu uut kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost / MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Ühel augustikuu päeval toodi loomakliinikusse magama panemiseks pooleteistaastane tiine kassitirts Ella. Omanikud soovisid kiisust vabaneda, sest nad ei soovinud kassipoegi. 

MTÜ Kasside Turvakodu leidis kiisule kiiresti hoiukodu ning Ellale anti teine võimalus. Mõni nädal hiljem sündisidki pisikesed kassilapsed, kellest üks on leidnud päriskodu, kuid teine – kassitüdruk Paula – on veel koos kassiemmega päriskodu ootel. Nüüd on aga tabanud nii hoiukodu, pisikesi kiisusid kui ka vabatahtlikke šokk. Hoiukodu pakkujale teatati, et ta ei saa enam oma senises elukohas elada ning peab lähiajal korteri vabastama. Kuid kuhu on Ellal ja Paulal minna?

Oleme nõutud, sest kahjuks ei ole turvakodul Ellale ja Paulale nii kiiresti ühtegi vaba hoiukodu võtta ning muidugi oleks kõige ideaalsem, kui vahvad kassipiigad järgmise hoiukodu asemel hoopis päriskoju rändaksid. Nii üleni triibuline kassitirts Ella kui ka pisike valgete sokkidega kassitüdruk Paula on maailma kõige armsamad kassid: nad armastavad paikäsi, nende nurrumootor on väga hästi õlitatud ning nad peavad lugu nii teiste kasside seltskonnast kui ka inimestest. Triibikud on ju maailma kõige kaunimad kassid — miks mitte nüüd võimalust kasutada ja neile päriskodu pakkuda!

Ella ja Paula ootavad kiiresti kodupakkumisi ning nad on valmis päriskodusse minema nii üheskoos kui ka eraldi.

Kirjuta nurrumootoritele aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles