Peremehe surma järel üksi ootama jäänud Reks vajab hädasti uut kodu

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eestimaa Loomakaitse Liit / Kristi Matsu / Facebook

Reksi lugu jõudis Eestimaa Loomakaitse Liiduni juba suvel, kui selgus, et koera peremees sattus haiglasse ning loom jäi omapead kodu valvama. Kahjuks oli peremehe tervis sedavõrd vilets, et haiglast ta enam koju ei saanudki. 

Mehel pole ka lähedasi, kes looma eest hoolitsemise enda õlule saaks võtta ja nii ongi Reks jäänud üksi. Üks veidi kaugemalt naabrimees käis Reksi toitmas ja temaga ka vahel jalutamas, kuid temagi ei viibi oma maakohas iga päev. Esialgu leiti Reksile hoiukoht, kuid kahjuks osutus võimatuks tema vabatahtlikult autosse saamine. Tulu loota, et naabrid leiavad talle ehk uue kodu kusagil läheduses, kuhu saab minna jalgsi.

Senini on Reks oodanud, kuid nüüd on käes talv ja sedasi ootama jääda enam ei saa. Reks vajab väga uut kodu. Kes tunneb, et suur iiri hundikoera moodi isane umbes seitsmeaastane loom võiks olla uus pereliige, siis Loomakaitse Liit saab omalt poolt aidata temaga sõbraks saamisel. Kui uus kodupakkumine olemas, leitakse ka moodus tema sinna toimetamiseks ja esmaste juhiste andmiseks. Varjupaika viimine ei ole hea variant, sest kunagi ta sealt just toodigi. Reksil on hea süda, lihtsalt karm elukool on teinud ta veidi ettevaatlikuks ja võõraste suhtes umbusaldavaks. See kõik on parandatav sisuliselt mõne päevaga. 

Ehk oled just Sina valmis Reksile näitama, et elus on veel palju head ootamas? Kirjuta talle aadressile info@loomakaitse.eu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles