Kasside Turvakodu pehmed ja kohevad poeedihakatised ootavad sooje paikäsi luuleõhtule

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Eelmisel kevadel viis MTÜ Kasside Turvakodu esmakordselt läbi luuleõhtu — 55 imearmast kassikest ootasid külalisi, et üheskoos nautida paitava luule võlu. Nüüd on kiisudel rõõm teatada, et sellel aastal tuleb luuleõhtu taas.

Juba sel laupäeval, 20. jaanuaril ootavad pehmed ja kohevad hoolealused kõiki külalisi hubasele ja õdusale luuleõhtule. Kasside Turvakodu asub Tallinna kesklinnas ning uksed avatakse kell 18, et seejärel tutvuda armsate nurrumootoritega ning ennast mõnusalt kamina ees sisse seada. Kamina ääres lõõgastudes ja oma lemmikkassi paitades saab kuulata andekate sõnaseppade loomingut. Peaesinejaks on Jürgen Rooste!

Turvakodu poolt on lisaks kassiteraapiale ja imekaunilt vormitud luulele ka tee, mahl ja suupisted. Õdusa õhkkonna hoidmiseks on kohtade arv piiratud — sellepärast anna oma tulekust teada aadressil info@kassideturvakodu.ee, et kiisud teaksid sind oodata.

Tegu on heategevusliku üritusega ning pileti hind on vastavalt südametunnistusele. Kogu tulu läheb Kasside Turvakodu nurrikute ravi- ja ülalpidamiskulude katteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles