Päevakäpp: turvakodus sündinud pisike Paula unistab omaenda pesast

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Pisike Paula on siin ilmas veetnud juba mõned kuud. Õnneks oli saatus tema vastu armuline, sest tema tiine emme leidis endale hoiukodu ning kassitirts sündis juba turvaliste seinte vahel.

Üheskoos pisivenna Elliotiga sai koos kosutud ja kasvatud, ühiselt mängima ja pehmeid paitusi nautima õpitud. Nüüd on aga Elliot õnnelikult päriskodus, kuid Paulale ei paista igavene õnne veel naeratavat. Kus on pisikese Paula kodu?

Paula on aktiivne noor kassilaps, kes üle kõige ootab sooja süle ja pehmet pesa, mis oleks igaveseks tema oma. Ta ootab lahket ja naeratavat pererahvast, kes võtab kassitirtsu täisväärtusliku pereliikmena ning lubab teda armastada nii pisikese kassilapsena kui ka juba vanemas ja väärikamas eas. Paula ei ütleks ära ka teistest nurrulistest kaaslastest, sest teiste kassidega klapib Paula väga hästi — peaasi, et elu oleks lõbus, sest elu on ju nautimiseks!

Kui Sinu kodust on puudu üks pisikene särasilmne kassitüdruk, siis kirjuta Paulale aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles