Päevakäpp: kaisukaru mõõtu sinisilmne Eclipse varjutab kõik mured

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pesaleidja/Facebook

Eclipse on lumivalge kasukaga ja siniste silmadega kassipoiss. Kuigi tal vanust 5-6 kuud, siis on ta kasvult pisikene ja võib oletada, et ta jääbki väiksemat kasvu kassikeseks.

Kiisu kasukas on niivõrd paks, et oma olekult meenutab ta mõmmikut. Ka iseloomult on Eclipse kui kaisukaru. Ta armastab üle kõige inimese lähedust, käies inimesel kannul, nühkides jalgu ning kõvasti nurrudes ning käpakestega sõtkudes. Kassike võtab omaks iga inimese, kes talle õrna paikätt pakub. 

Eclipse on kassipojale omaselt uudishimulik, mänguhimuline ning energiline, ning ootab, et temaga tegeletakse ja mängitakse. Ega me tema minevikust kuigi palju ei teagi. Kiisu ündis kusagil Nõmmel ja leiti hüljatuna ühe eramaja hoovist, kust ta rändas varjupaika ning paari kuu pärast pesaleidja kassituppa. Aga kassitoa enam kui saja täiskasvanud kiisu hulgas on väiksel kassipojal väga keeruline olla ja hetkel asub Eclipse Tallinnas hoiukodus. 

Kui me mõnikord kassisoovijatele ütleme, et kassike on nii arg, et tal oleks keeruline olla väikeste lastega kodus, siis Eclipse ilmselt naudiks lapsi ja möllu, mida oleks koos nendega võimalik korraldada. Kiisuga tuleb koju kaasa Royal Canini stardipakike, mis sisaldab kassitoidu kotti, toidukaussi ja mänguasju.

Kui soovid Eclipse'ile kodu pakkuda, täida kiisuvõtja küsimustik ning tema vabatahtlik võtab Sinuga varsti ühendust. Ja kui Sul on küsimusi, võid kirjutada Eclipse'i esindajale kassitoas aadressile kylli@pesaleidja.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles