Päevakäpp: lapsepõlve puuris veetnud Lans tahab jõuda päriskoju

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu / Facebook

Jõulude eel võttis Kasside Turvakoduga ühendust üks heasüdamlik kassitädi, kes omaalgatuslikult tänavalt hüljatud kiisusid päästab. Tädi tervis ei ole aga kiita ning nii on tal raske oma 30 hoolealuse eest hoolitseda. Tänaseks on kassitädi juurest kassituppa toonud juba kümmekond kiisut. Üks nendest on pisikene kassipoeg Lans.

Lans on noor kassipoiss, kes sündis tänaval, kuid kes kassitädi poolt tuppa sooja aidati. Kuna tädil ei ole ruumi, et igale kassile oma pesapaika pakkuda, elas Lans koos teiste kiisudega ühes pisikeses puuris. Nüüd on Lans Turvakodu hoole all, kuid kassike tahaks nii-nii väga jõuda viimaks oma päriskoju!

Kuna Lansi lapsepõlv on möödunud puuris, siis on kassike inimeste suhtes veidi pelglik, kuid on selgelt näha, et iga päevaga, mille ta meie hoole all veedab, muutub kassike aina julgemaks. Üle kõige armastab Lans mängida oma armsaid kassipojalikke mänge ning nosida maitsvat konservi. Nendel hetkedele naudib Lans alati kiituseks pehmeid paisid ning siis lööb ka Lansi nurrumootor alati täisvõimsusel käima. Muidugi ei saa märkamata jätta ka neid imearmsaid süütuid silmi, mis inimesele südamesse puurivad! Kus küll on kodu, kus Lans saaks oma kassipojaiga nautida?

Kui sooviksid Lansile kodu pakkuda, siis palun võta meiega ühendust info@kassideturvakodu.ee.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles