Koerasõbrad, rõõmustage! Sel nädalavahetusel tuleb Tartusse 1200 kutsat

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Daniel Karmann/AP/Scanpix

Sel nädalavahetusel, 13. ja 14. jaanuaril toimub Tartu Näituste messihallis suur rahvuslik koertenäitus, kus osaleb kokku tuhat kakssada koera koguni 153 erinevast tõust ning kuhu rahvast oodatakse oma lemmikutele kaasa elama.

Näitusel pakutakse koerasõpradele vaatamiseks hommikust õhtuni kestvat programmi, muuhulgas toimuvad  laupäeval kell 11.00-14.00 Juuniorhändlerite Eesti Meistrivõistlused. Kõige rohkem on Tartus toimuvatele näitustele seekord registreeritud kuldseid retriivereid, haruldastest tõugudest saab näituseringis liikumas näha Ameerika karvutut terjerit ning Broholmerit. Osalejad saabuvad Tartusse üheksast erinevast riigist.

Mõlemal päeval algab näitus hommikul kell 10.00, põnevaid lõppvõistlusi, kuhu kogunevad päeva kaunimad koerad, saab jälgida alates kella 15.00-st. Pileti näitusele võib lunastada 3 euro eest, lastele ja seenioridele on sooduspilet 2 eurot. Neljajalgsete sõprade rõõmustamiseks on avatud ka koeratoidu ja -tarvikute müügikohad.

Näituste ajakava ja täpse programmi leiab MTÜ Pepi kodulehelt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles