Päevakäpp: paipoiss Pedro on kõige parema käitumisega kass

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Mina olen Turvakodu paipoiss. Esiteks sellepärast, et armastan väga paisid ja süllevõtmist. Aga teiselt poolt sellepärast, et käitumishinne on mul viis pluss.

«Olen alati sõbralik ja heade kommetega. Paijärjekorras ei trügi, ootan viisakalt. Mõned kassid lükkavad teisi eest ära ja vehivad käpaga. See on ju väga ebasõbralik! Kas kiisuema neile paremaid kombeid ei õpetanud?

Aga kui järjekord venib, hakkan muretsema, et kas kõigi jaoks paisid ikka jätkub… No siis lähen küll ja müksin inimest ninaga, et endast märku anda.

Pai olen ka veel sellepärast, et käin juuksuris. Mina lasen end rahulikult kammida. Paljud pikakarvalised kassid ei saa aru, et vabatahtlike salongiteenust tuleb kasutada. Sõdivad kammile vastu! Pärast ilmuvad avalikkuse ette, kleidid ja ülikonnad puha salkus ja pulste täis — kuhu see kõlbab! Mina näen alati välja nagu värskelt juuksuri juurest tulnud!»

Meie kinnitame Pedro sõnu. Ta on üks imearmas väike nupsuke, Turvakodu Hea Laps. Mahedat halli värvi imepehme kasukaga, valge maniski ja toreda sabaga. Jalas valged sokikesed ja ilmekad suured silmad maailma uudistamas. Suurtes silmades on veelgi suurem igatsus Kodu järele.

Pedro ise ütleb: «Mind tõi Turvakodusse jõuluvana eelmisel aastal. Ehk saan koju enne kui jõulumees uuesti tuleb?»

Kirjuta Pedrole aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles