Ehmatav video: mees lööb oma koera keset tänavat jalaga

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Facebookis on ringlemas šokeeriv video koerast, kelle omanik teda keset päist päeva süüdimatult väärkohtleb. Videost on näha, kuidas mees koera jalaga lööb ning teda julmalt rihmast tirib.

Austraalias asuva Palm Beachi elanik Tara Lee Barry oli oma lapsega ilusat pärastlõunast ilma nautimas, kui ta nägi kahe koeraga meest ning tema kaaslannat koeri autost välja võtmas. Kui Barry aru sai, et mees üht koertest lõi, otsustas ta intsidenti filmida ning püüdis lindile kaadrid, mis näitavad, kuidas mees koera pihta julmalt jalalöögi saatis.

«Teavitasin loomakaitsjaid kuritarvitamisest,» kirjutas Barry Facebookis, kus tema postitust on nüüdseks vaadatud rohkem kui 150 000 korda. «Nägin just, kuidas see elajas autost välja tuli ning oma vaest Staffordshire'i terjerit rusikaga pähe lõi.» Naine kirjeldas, kuidas mees koerale seejärel jalahoobi andis ning teda rihmapidi vedas, samal ajal looma peale karjudes. 

«Koer oli tõenäoliselt randa tuleku üle lihtsalt elevil ning teda ei olnud treenitud,» kirjutas Barry ja lisas, et mees ei osanud koera kontrollida ning tema kasutatud kaelarihm ei olnud jässaka ja tugeva tõu jaoks sobiv. «Ma ei öelnud midagi, sest olin lapsega ning tüüp tundus väga agressiivne, aga ma tegin kindlaks, et ta nägi mind olukorda filmimas,» lõpetas naine postituse.

Loomakaitseorganisatsiooni RSPCA pressiesindaja sõnul käib juhtunu kohta uurimine ning asjast on teavitatud ka politseid. Tänu Barry kiirele tegutsemisele ning auto numbrimärgi filmimisele tehti mehe isik kiiresti kindlaks ning praeguse seisuga on koer vägivaldse omaniku juurest ära võetud. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles