Humoorikad fotod: koer on poeskäigust ülimas vaimustuses

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Twitter / virgoprxncess

Möödunud kolmapäeval laadis Twitteri kasutaja Jesse üles fotod oma koerast Zirast, kes naisega poodi kaasa tuli. Ostukärus istuva koera rõõm on piiritu ning tema silmnähtav entusiasm sulatab südameid üle maailma.

Zira armsad fotod on vähem kui nädalaga kogunud pea 145 000 jagamist ja 550 000 meeldimist ning nendest said inspiratsiooni ka teised loomaomanikud, kes jagasid pilte oma neljajalgsetest sõpradest poes käimas.

Jesse, kes postitab Twitteris kasutaja virgoprincxss nime alt, sõnas veebilehele Buzzfeed, et fotode tegemise ajal näitas Zira oma tavalist entusiastlikku iseloomu. Naine lisas aga, et kuigi vastukaja fotodele on olnud ülimalt positiivne, anti talle mitmel korral teada, et poodidesse on legaalselt lubatud vaid abi- ja teenistuskoerad ning tavakoerad võivad nendega kokku juhtudes algatada probleemseid olukordi. Jesse tunnistas oma viga, vabandas ning postitas seejärel fotod Zirast loomapoes PetSmart, lisades juurde, et loomapoodides on kõik koerad teretulnud ning ka neis on lõbus käia. Seejärel tänasid naist paljud abikoerte omanikud, kes kiitsid teda mõistva suhtumise eest ning avaldasid lootust, et ka teised loomasõbrad käituvad niisama arukalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles