Vaimustav video: andekas koer käib üksi kelgutamas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Kui mainida kelgukoera, mõtleb mõni rakmetesse kinnitatud Siberi haskidest ning mõni politseisarjast, ent kolmeaastane Austraalia lambakoer Secret on kelgutamise viinud hoopis uuele tasemele — koer käib nimelt üksi liugu laskmas.

Secret on interneti värskeim nunnuallikaks hea põhjusega: koera kelgutamas näha on niigi võrratu vaatepilt, ent peale liu lõppu haarab Secret kelgu serva hambusse ning tirib selle uuesti mäele, et siis järgmisele ringile minna.

Koera omaniku, 17-aastase Mary sõnul on Secret kelgutamisest pehmelt öeldes vaimustuses ning võib päeva jooksul ligi 50 korda mäest alla sõita. Esimest korda proovis koer kelgutada möödunud talvel ning nüüd, kui lumi lõpuks taas Iowasse jõudis, oli Secretil aeg kelk jälle välja tuua. 

Mary peab oma autovõtmed ära peitma — kes teab, ehk ei suuda Secret järgmist mäele mineku korda ära oodata ning istub ise rooli taha, et lõbutsema suunduda. Vaata toredat videot! 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles