Päevakäpp: kaunitar Bella unistab uhkest karjäärist modellkassina

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: MTÜ Kasside Turvakodu

«Hei-hei, mina olen Bella või siis lihtsamalt «Oiiiii Belllaaaaa».... Just viimane on kõige sagedamini kasutatav hüüdnimi. Selle juurde käivad ka suured imestunud silmad ning sageli võib inimestel isegi õhupuudus tekkida.»

«Esialgu ei saanud ma aru, miks need inimesed muudkui nii üllatunud on. Ma kartsin lausa, et olen omale maniski peale konservi ajanud, mida nüüd kõik niimoodi vaatavad. Siis arvasin jälle, et äkki on mul mõni suur karvapusa tekkinud ja kõik vaatavad piinlikkusega, kuidas mul enese teadmata karvapusa lõua all ripub... Lõpuks aga teatas Mango, et inimesed reageerivad niimoodi siis, kui nende nunnumeeter maksimumi peale tõuseb ning mina pidavat olema väga edukas nunnumeetri purustaja. Räägitakse, et minu suured öökullilaadsed silmad ja puhvis kasukas pidid olema haruldased. Ei oska öelda, ma olen ju kõigest üks noor tüdrukutirts ühest suvilate piirkonnast. Seal olime me kõik ühtemoodi lageda taeva all ja nüüd selline tähelepanu?

Mango arvab, et ma peaksin oma ilu parematel eesmärkidel ära kasutama, kui siin Turvakodus istuma. Olin ju kevadel Turvakodu beebiblogi üks staaridest ning aasta lõpus olin kõikide ürituste üks tähtkassidest. Panime siis Mangoga pead kokku ja sel hetkel kui meie vurruotsad kokku puutusid sündiski üks väga hea idee! Mango on kuulnud, et Eestis on palju kasse ja koeri, kellel on lausa oma Instagrami konto ja kes siis niimoodi oma jälgijaid lõbustavad. Ta arvas, et mina sobiksin ka üheks selliseks — välimust ju on, hea süda on ka ning huumorimeel ka täitsa omal kohal. 

Ühesõnaga, siin ma siis nüüd olen ja otsin koostööpartnerit! Millised tingimused peavad olema täidetud? Kindlasti peaks tal olema soe süda ja pehmed paikäed, mis mulle nii puhkehetkedel kui ka kiiretel tööaegadel rõõmu toovad. Tal peaks olema üks vinge kodu, mis saaks ka minu koduks ning kus oleks pehmeid patju ja maitsvaid konserve. Muidugi, mis kõige olulisem — tal peaks olema üks väga tark pea, sest mina üksi küll Instagrammi kontot teha ei oska. Oi, kust küll leida nii tark ja südamlik inimene?»

Bella ootab Sinu kirja aadressile info@kassideturvakodu.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles