Väike tüdruk vajas pesukaru rünnaku järel 65 õmblust

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ashley Rodgers / GoFundMe

Üks neljakuune tüdruk vajas haiglas 65 õmblust pärast seda, kui metsik pesukaru ta une pealt voodist välja tiris.

Jourini Blacki näost tehtud fotod näitavad suurt hulka küünistamisjälgi üle tema parema näopoole ja silmalau. Rünnak juhtus ajal, mil tüdruku ema Ashley Rodgers parajasti oma teise lapsega vannitoas oli. Kui naine naasis, nägi ta vaid tagajärgi. «Jourini lamas põrandal, voodist kaugel, nägu ja riided verega kaetud,» rääkis Rodgers. 

«Ma mõtlesin, et tegemist on õudusunenäoga, kui mulle helistati,» lisas Jourini isa Samuel Black. Mehe sõnul ei teadnud ta, mida teha ega mõelda. Ashley Rodgersi sõnul olid nad uude korterisse kolinud vaid päev varem ning nende naabrid kinnitasid, et nad olid korduvalt pesukarude suure hulga üle kaevanud. Uudistekanal Fox 29 avastas ka, et majaomanikul ei olnud luba korteri välja üürimiseks.

Halvast sündis aga ka head — annetuste kogumise veebilehel GoFundMe alustati perekonna toetuseks kampaania eesmärgiga koguda neile raha uue elupaiga leidmiseks. Vaid kahe päevaga ületati 2000-dollariline eesmärk seitsmekordselt ning nüüd, mil kampaania algusest on möödas kümme päeva, on kogutud summa jõudnud pea 30 000 dollarini.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles