Üllatus tagaaias: mees avastas karupojad basseinipidu pidamas

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CATERS NEWS/Caters News Agency

Florida elanik Dustin Castor sai ootamatu üllatuse osaliseks — koju jõudes avastas mees, et tema tagaaias asuvas basseinis sulistab kaks karupoega.

Loomulikult asus mees mõmmikute lõbutsemist filmima ning kuigi tal ei olnud aimugi, kaua loomad tema basseinis olnud olid, jäid nad sinna veel peaaegu 15 minutiks.

Castori sõnul ei olnud emakaru kusagil näha ning tõenäoliselt said pojad sisse läbi puuduva klaaspaneeli, mille orkaan Irma endaga kaasa viis. Mees ise oli vaatepildist vaimustuses ning nentis, et tegu on vaid kord elus juhtuva asjaga. «Oli ilmselge, et karud nautisid basseinis olemist täiel rinnal,» kirjeldas Castor. «Nende trall sai otsa alles siis, kui nad minu kohalolekut lõpuks tähele panid ning rahulikult minema jalutasid.»

Mehe kinnitusel on ta karupoegi ja nende ema ka varem näinud, ent loomad ei olnud kunagi tema basseini kippunud. Nii Castori enda kui ka tema naabri prügikastid on mõmmikud korduvalt läbi sorteerinud ning piirkonnas on nii karud kui ka hirved üpriski laialt levinud. Castor nentis, et ta jagas videot karudest lihtsalt sõpradele vaatamiseks, ent kogu maailmast tulev vastukaja on olnud imeline. «Reaktsioonid videole on olnud ainult positiivsed,» muljetas mees. «Ma ei oleks kunagi arvanud, et see sellise tähelepanu osaks saab.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles