Uueks aastaks koju: 5 varjupaigakassi, kes unistavad armastavast perest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Valga koduta loomade varjupaik/Loom24.ee

Iga kass väärib perekonda ja sooje paikäsi, ent ühel või teisel põhjusel satuvad paljud neljajalgsed isikliku pesa asemel hoopis varjupaika. Siin on mõni Eesti varjupaigas ootav kass, kelle suurimaks unistuseks on uueks aastaks uude koju jõuda.

Artemi

Foto: Valga kodutute loomade varjupaik/Loom24

Artemi sattus Valga loomade varjupaika augusti lõpus pärast seda, kui ta ühest parklast leiti. Artemi näol on tegemist tõelise mõmmikkassiga — ta on tasane ja kannatlik sülekass, kes käpaga kunagi ei äiga ning süles istumist tõepoolest naudib. Artemi armastab silitamist ja kammimist ning nagu ühele tublile kassile kohane, on ta vaktsineeritud, kiibitud ja kastreeritud. Artemi ootab kodupakkumisi telefonil 529 9880 ning e-mailil valga@varjupaik.ee.

Anton

Foto: Valga koduta loomade varjupaik/Loom24.ee

Nii nagu Artemi, elab ka nooruke Anton praegu Valga loomade varjupaigas. Tegu pole veel aastasegi kiisukesega — tema sünniajaks on 2017. aasta aprilli algus. Anton armastab silitusi, maitsvat toitu ning tal on uhke ja kohev kasukas. Ka teiste kassidega on Antonil hea läbisaamine. Helista Antonile telefonil 529 9880 või saada kiri aadressile valga@varjupaik.ee.

Paula

Foto: MTÜ Kelmiküla Kassijaam / Facebook

Paula teab, et koduotsimine on tõsine asi ning teeb seda pühendunult. Kelmiküla Kassijaama tuli Paula suvilakassi järeltulijana ning vanust on tal praeguseks kolm ja pool aastat. Ka kasukas on Paulal kaunis — ilus triibuline, killukese kuldsega. Iseloomult tundub Paula küll isepäine, ent kui asi jõuab paitamiseni, võtab ta iga silituse hea meelega vastu. Paula ootab kirju oma postkasti, aadressile info@kassijaam.eu

Bocelli

Foto: Pesaleidja/Facebook

Uhke nimega Bocelli on meeletult aktiivne, koerahingega kass. Vanust on tal küll alles pool aastat, ent iseloomult on Bocelli ääretult vahva. Kassike armastab joosta ja mängida ning üle kõige inimesele kaissu pugeda. Äratuskella pole vajagi, sest Bocelli tuleb hommikuti ise ja ronib sulle peale. Loomulikult ei tasu unustada ka õhtusi kaisutamisi — ka need võtab Bocelli pühendunult ette. Bocelli loodab, et sa loed läbi Pesaleidja loovutustingimused ning oled nõus ta enda kaissu ja südamesse laskma.

Gerda

Foto: Tallinna loomade varjupaik/Loom24

Imekaunis Gerda jäi vaid kuu enne jõule oma perele üleliigseks ning sel aastal veetis ta pühad varjupaigas. Gerdal on vanust vaid aastake ning ta on kindel, et kuskil on keegi, kellega koos kõikvõimalikud pühad ja tähtpäevad lõbusalt mööda saata. Gerda palju ei tahagi — kindlat peavarju, söögipoolist ning armastust. Gerda ootab kodupakkumisi telefonil +372 514 1431 ning aadressil tallinn@varjupaik.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles