Uueks aastaks koju: 6 varjupaigakoera, kes unistavad armastavast perest

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Tallinna varjupaik/Loom24

Iga koer väärib perekonda ja sooje paikäsi, ent ühel või teisel põhjusel satuvad paljud neljajalgsed isikliku pesa asemel hoopis varjupaika. Siin on mõned Eesti varjupaikades ootavad koerad, kelle suurimaks unistuseks on uueks aastaks uude koju jõuda.

Muffin

Foto: Tallinna varjupaik/Loom24

Rahumäelt leiti septembri keskpaigas puu külge seotuna umbes üheaastane Muffin. Selge on see, et kellegi pereliige on ta olnud. Arusaamatuks jääb vaid, kuidas keegi suutis sellise suure sõbra hüljata. Muffin on inimese suhtes veel arg ning seega võime vaid arvata, milline minevik sellel kaunil loomal oli. Tänaseks on Muffin juba teiste liigikaaslaste käest kuulnud, et inimesed võivad ka väga head olla! Ta veel küll kõhkleb, kuid soovib siiski proovi teha. Ehk leidub temalegi keegi, kellega koos pikki talveõhtuid veeta. 

Kui Muffin sulle silma jäi, võta ühendust Tallinna loomade varjupaigaga, helistades +372 514 1431 või kirjutades tallinn@varjupaik.ee.

Hundu

Foto: Tallinna loomade varjupaik/Loom24

Umbes nelja-aastane aktiivne Hundu otsib kodu, kus saab palju ringi joosta ja inimest, keda saab usaldada. Hundul on jõudu ja jaksu ning indu mängimiseks lausa kolme koera eest, kuid paraku pole ta siiani varjupaigas veedetud peaaegu üheksa kuu jooksul leidnud omale perekonda, kellega koos kõiki neid vahvaid elupäevi veeta. Tee Hunduga tutvust, ta juba ootab sind Tallinna loomade varjupaigas! Hunduga saad ühendust, kui helistad +372 514 1431 või kirjutad tallinn@varjupaik.ee.

Lolita

Foto: Tallinna loomade varjupaik/Loom24

Selline hullupööra uhke kasukaga koerake peaks unistama ainult mängimisest ja magamisest. Paraku suudab seitsmeaastane Lolita hetkel unistada vaid oma kodust. Ilmselt on ta kunagi olnud kellegi pereliige, sest ega seitse pikka eluaastat nähtamatult tänavatel uidata ei saa. Kurvaks teeb vaid, et Lolita ühel saatuslikul hetkel kellelegi üleliigseks jäi. Mine Lolitaga tutvuma Tallinna loomade varjupaika Paljassaares. Lolita kontaktid on +372 514 1431 ja tallinn@varjupaik.ee.

Liisbet

Foto: Valga kodutute loomade varjupaik/Loom24

14. juunil toimetati Puka vallast Purtsi külast varjupaika emane suurt kasvu koer. Liisbet tuli võõra majapidamise juurde koos väiksema musta värvi isase koeraga mai lõpus ja enam ära ei läinud. Varjupaigas sai koer parasiiditõrje, kiibistati, vaktsineeriti ja steriliseeriti. Liisbet on sõbraliku iseloomuga, umbes kahe aasta vanune. Hea tervisega ja energiline Liisbet armastab kõiki inimesi. Valvuriks ta ei sobi, ent oleks suurepäraseks sõbraks ja pereliikmeks. Liisbetiga saab ühendust telefonil +372 529 9880 ja e-mailil valga@varjupaik.ee.

Dingo

Foto: Pärnu loomade varjupaik/Loom24

Seeniorkoer Dingo on tõeline kaisuloom ning tal on suur inimlembeline süda. Saatus on olnud Dingo vastu karm, kuid see ei ole teda heidutanud ega vähendanud tema usku inimeste headusesse. Koer sattus varjupaika pärast seda, kui ta võeti väärkohtlemise tõttu omanikult ära. Praegu on Dingo väga heas seisus ning väärib mõnusat pensionipõlve. Kodupakkumisi ootab Dingo telefonil +372 524 6705 ja e-mailil parnu@varjupaik.ee.

Steffi

Foto: Valga koduta loomade varjupaik/Loom24.ee

Tegus Steffi on viie aasta vanune emane sõbralik koer, kes sobib perekoeraks aktiivsele ja spordilembelisele perele. Steffile meeldib palju joosta, ent iseloomult on ta tasakaalukas ja heatahtlik. Steffi on vaktsineeritud, kiibistatud ja steriliseeritud. Helista Steffile telefonil +372 529 9880 või saada kiri valga@varjupaik.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles