Video: vaata, kuidas läheb Tallinnast Viini kolinud jääkaruplikal Noral

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jääkarutüdruk Nora
Jääkarutüdruk Nora Foto: Inari Leiman / Tallinna loomaaed

6. detsembril jõudis Viini Schönbrunni loomaaeda Tallinnast ära kolinud jääkaru Nora, kes nüüd oma uue keskkonnaga harjub. Hiljuti postitas loomaaed video sellest, millega Nora oma ruumides tegeleb.

Loomaaia Facebooki-lehele laetud video kirjelduses seisab, et Nora on nüüdseks põhjalikult tutvunud kõigi talle praegu ligi pääsetavate ruumidega. Talle antakse aega, et seal end mugavalt tunda ning oma talitajatega usalduslik suhe luua. Nora jaoks on kõik uus ja huvitav ning loomulikult ei saa ta üle ega ümber oma uutest mänguasjadest, mille hulgast on tema lemmikuks saanud rehvid.

Nora viidi Schönbrunni loomaaeda aretusprogrammi käigus ning tema kaaslaseks saab Soomest tulnud isane jääkaru Ranzo, kes on Norast kaks aastat vanem. Reisilt saabudes oli jääkaruplika terve, lõbus ja uudishimulik ning nüüd harjutatakse Norat uute talitajatega ja praegu veedab ta aega jääkarumaja siseruumides karantiinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles