Tõeline päästeingel: Eesti noormees turgutas kraavi surema jäetud kassipoja taas elule

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Gabriel Vodolaztšenko on 19-aastane noormees, kelle südameasjaks on hätta sattunud loomade ja lindude aitamine. Hiljuti saatis ta uude koju kassi, kes kohutavas olukorras kraavi surema oli jäetud. 

Noormees kirjutas Facebookis, et kass, kelle nimeks sai Catherine, saabus tema hoole alla 23. juulil. «Valvasin tema juures öö otsa. Pisarad tulid silma — kui palju küll võib üks pisike õnnetuke kannatada,» kirjeldas Gabriel. Kassipoja silmad ja nina olid mädast ummistunud, ta oli kõhn ning ei suutnud haavandite tõttu süüa.

Tõenäoliselt oleks kassike kraavis hukka saanud, ent tänu abivalmis inimestele oli tal nüüd eluvõimalus. Järgmisel päeval viis Catherine'i teekond ta Tallinnasse, kus ta nädal aega loomaarstide valvsa pilgu all paranes. Seejärel kodusele ravile saanud kiisuke tuli sööma õpetada ning esialgu vaid toortoiduga nõus olnud Catherine harjus lõpuks ära ka konservide ja krõbinatega.

Kurval lool on aga õnnelik lõpp: eelmisel nädalal leidis nüüdseks ilusti paranenud Catherine oma armastava pere ning kodu, kus oma elu rõõmsalt jätkata. Suure südamega Gabriel nentis aga, et Catherine on ehe näide sellest, et alla ei tohi kunagi anda.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles