Kadestamisväärne populaarsus: need on kõige kuulsamad lemmikloomad Instagramis

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Instagram / Jiffpom

Kui sa jälgid Instagramis rohkem loomi kui inimesi, ei ole see häbiasi. Tõenäoliselt oled sa sel juhul näinud ka mõnda maailma populaarseimatest neljakäpalistest Instagrami-kuulsustest.

@Jiffpom

 

A post shared by jiffpom (@jiffpom) on

Sel koeral on meeletu, 7.3 miljoniline jälgijaskond ning põhimõtteliselt on tegu lausa kuningliku koeraga. Jiff omab kolme Guinnessi maailmarekordit, on esinenud telereklaamides ning ka kuulsa lauljatari Katy Perry muusikavideos.

@nala_cat

 

A post shared by nala_cat™ (@nala_cat) on

Teisel kohal olev Nala jääb Jiffist peaegu nelja miljoni jälgija võrra tahapoole, ent sellegipoolest hoiab end kassi tegevustega kursis 3.5 miljonit inimest. Muuhulgas armastab Nala kastides magada ning erinevaid kostüüme kanda.

@itsdougthepug

 

A post shared by Doug The Pug (@itsdougthepug) on

Doug on eriti nunnu näoga mops, kelle humoorikad kostüümid on saanud kolme miljoni inimese tähelepanu. Dougist tehtud raamat on olnud ka New York Timesi bestsellerite nimekirjas.

@marutaro

 

A post shared by Shinjiro Ono (@marutaro) on

Selle Shiba nimi, Maru, tähendab jaapani keeles ümmargust ning tegu on ühe armsaima koerstaariga sotsiaalmeedias. Maru positiivne olek ning pea alati rõõmus näoilme on talle toonud 2.6 miljonit järgijat.

@realgrumpycat

 

A post shared by Grumpy Cat (@realgrumpycat) on

Järgmisena on nimekirjas tõenäoliselt maailma kuulsaim kass Tardar Sauce, keda tuntakse rohkem Grumpy Cati nime all. Vaatamata oma torssis näoilmele on Tardar rõõmus ja armastatud kass ning tema meediakuulsusel hoiab silma peal 2.4 miljonit inimest.

@marniethedog

 

A post shared by Marnie The Dog (@marniethedog) on

16-aastane shih tzu Marnie on erinevate terviseprobleemide tõttu unikaalse välimusega, ent tema heatujuline iseloom ning toredalt rippuv keel on võitnud 2.1 miljoni inimese südamed.

@juniperfoxx

Viimane siin nimekirjas ei ole ei koer ega kass, vaid hoopis rebane Juniper. Koduloomana peetav Juniper armastab süüa sokke, mängida oma parima sõbra, koer Moose'iga ning omab Instagramis täpselt kahte miljonit jälgijat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles