Ehmatav video: väike tüdruk paitab südamerahuga hiiglaslikku püütonit (1)

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kuvatõmmis videost

Internetis levib video väikesest Inglismaal elavast tüdrukust, kes ilma mingit hirmu tundmata hiigelsuurt madu süles hoiab ja teda paitab.

Madu, kelle nimi on Cher, lamab pea liikumatu kujuna tüdruku süles, ent kui ta pead tõstab, hakkab plika teda silitama. See tundub maole meeldivat ning ta lamab rahulikult edasi. 

Tüdruku identiteet ning täpne asukoht ei ole teada, ent mao näol on tegu albiinost Birma püütoniga. Maotalitajatel soovitatakse täiskasvanud Birma püütonitega tegeleda mimekesi, sest need maod võivad kasvada kuni nelja meetri pikkuseks. Lemmikloomadena on nad populaarsed oma rahuliku iseloomu poolest, ent on samas võimelised inimesi surnuks lämmatama. 

Videot näinud inimeste reaktsioonid ei ole üllatavad — ühe kommenteerija sõnul on tegu täiesti uskumatu idiootsusega ning teine leiab, et mõned inimesed ei tohiks lapsi saada.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles