Julm koerahoidja jättis oma hoole all olnud looma autosse surema

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Keeshond. Foto on illustreeriv
Keeshond. Foto on illustreeriv Foto: panthermedia.net / Tomasz Trybus / Scanpix

Ühe Sydney koeraomaniku õudusunenägu sai teoks, kui tema neljajalgne sõber koerahoidja hoolimatuse läbi hukkus.  

46-aastane austraallanna leidis oma nelja-aastase keeshondi tõugu koerakese pärast seda, kui talle saabus sõnum koerajalutajalt. «Mul on väga kahju, ma arvan, et unustasin su koera oma autosse,» kirjutas jalutaja ja lisas, et oli läinud kruiisile. Kui koeraomanik lõpuks auto üles leidis, oli tema lemmik seal olnud rohkem kui kuus tundi ning kaotanud kuumuse tõttu oma elu.

«Koerake oli liikumatu ning kui ma ta kätte võtsin, hakkasid tema karvad ära tulema,» kirjeldas Glenn Herne, kes sündmuspaigast möödudes koeraomanikule appi tõttas ja autoakna katki lõi. «Auto oli väga väike ning seal sees oli lämmatavalt palav ja haises halvasti.»

Koera surma järel väljastas Sydney politsei teavituse, et inimesed oma lemmikuid autodesse ei jätaks. Sel nädalal tõuseb temperatuur mitmetes Austraalia paikades 40 kraadini ning kohalikud peavad vastu panema tugevale kuumalainele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles