Nunnuvideo: väike tüdrukutirts mattub kutsikalaviini alla

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Videolindile on jäänud imearmast hetk, kui väike Lucy Raper mattub sõna otseses mõttes kutsikalaviini alla — seitse bordoo dogi kutsikat püüdsid kätte saada tüdrukukese käes olevat maiust ega pidanud paljuks selleks oma kutsikajõudu kasutada.

Pooleteiseaastane Lucy elab iga koerafänni unistuste elu: tema ema Natalie Raper on koerte tõuaretaja ning seega ei pea tüdruk neljajalgsetest sõpradest kunagi puudust tundma. Kutsikatest vaimustunud Lucy läheb neid igal hommikul esimese asjana vaatama ning Natalie sõnul on teda sealt peaaegu võimatu ära meelitada.

«Ma olen nii õnnelik, et me Lucyt parasjagu filmisime, sest vaatepilt oli niivõrd naljakas,» rääkis Natalie. «Lucy oli täielkult omas elemendis, ta armastab kutsikaid on nende juures õnnelikum kui kusagil mujal.» Naine arvab, et Lucy hakkab koeri pärast nende uutesse kodudesse lahkumist igatsema, ent tõenäoliselt pole tegu viimase pesakonnaga ning ta loodab, et Lucy saab ka tulevikus koertega kohtuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles