Tahad teada, kas mehest saab petja? Siis vaata tema juures üht asja! (1)

Dagmar Lamp
, Sõbranna.ee juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: StockSnap / CC0 Licence

Paljud inimesed petavad ja teevad seda erinevatel põhjustel. Öeldakse, et kord petja, alati petja, kuid muidugi ei pea ka see tõde alati paika. Kuidas teada, kas su mehel on kalduvus petta?

Hiljuti läbi viidud uuring näitab, et vaid 10 protsenti meestest, kes kasutavad afääride otsimiseks loodud veebisaiti Illicit Encounters, on koeraomanikud. See näib viitavat, et kui mehel on koer, siis on tal ka truu iseloom, vahendab Female First.

Spektri teises otsas aga näeme kassi-, kalade, hamstri-, küüliku- ja eksootiliste loomade omanikke, kes näikse olevat väga afäärimaiad. Tekib küsimus: kas inimesed võtavad endale lemmiku, kelle iseloom on nende omaga väga sarnane?

«On mitmeid teadusuuringuid, mis viitavad, et kui sul on koer, oled sa õnnelikum ja tervem,» ütles veebisaidi esindaja Christian Grant. «Nüüd võib sinna nimekirja lisada ka lojaalsuse.»

On ka võimalus, et koerade eest hoolitsemine võtab palju aega ja energiat. Kui inimesel on korraga suhe kahe inimesega, siis ei tundu tõenäoline, et ta suudaks ka koera eest hoolitseda. Grant muidugi hoiatab, et ega iga koeraomanik nüüd ka puhta südametunnistusega ole ning väga laia üldistust siiski selle tähelepaneku põhjalt teha ei saa.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles