Video: naine jookseb oma neljajalgse sõbra päästmiseks kõhklemata tormisesse merre

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Alessando Intini / SWNS.com / Scanpix

Üks inglanna võib end õnnetähe all sündinuks pidada, sest nii tema kui tema koer pääsesid mitmemeetriste rannikulainete keerisest. 

Internetis on ringlemas video, kuidas seni tuvastamata naise koer on merelainete poolt kaasa viidud ning tema omanik talle vette järele jookseb. Inglismaal Brightonis filmitud kaadritelt on näha, kuidas naine aga pea kohe pärast vette jõudmist suure laine poolt pikali uhutakse. 

«Veesein murdis ja talust maha,» sõnas video filmija Alessandro Intini. Kohaliku linnavalitsuse esindaja Chris Ingalli sõnul võttis naine suure riski, sest lained oleksid võinud ta sügavamale merre kanda. «Õnneks tuli laine piisavalt kähku ning lükkas ta kaldale tagasi,» sõnas Ingall. «Kui ta veidigi sügavamale oleks jõudnud, oleks olukord võinud lõppeda väga kurvalt.»

Ka naise koera kandsid lained taas kaldale tagasi ning neile tuli appi tundmatu mees, kes koeral kaelarihmast haaras ja ta veest kaugemale tiris. Looma omanik sai merest aga omal jõul välja. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles