Sel aastal saad jõulukinke ostes teha head Eesti hättasattunud loomadele

Kelli Põlendik
, lemmik.postimees toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Oksana Ariskina / Panthermedia / Scanpix

Eesti Loomakaitse Selts (ELS) alustas detsembris heategevuslikku jõuluoksjonit, mille kõik tulud lähevad hättasattunud loomade abistamiseks. Heategevuslik oksjon toimub ELSi Facebooki lehel ning kestab kuni 20. detsembri keskööni.

ELSi juhatuse liige Kaisa Kaljurand kommenteerib: «Meil on väga hea meel, et leidsime oma projektile nõnda palju toetajaid ja et nii paljud tahavad aidata. Meie jõuluoksjonilt leiab vahvaid esemeid, mis sobivad väga hästi kingiks kuuse alla. Lisaks on oksjonil ka päris eksklusiivseid ja ainulaadseid tooteid, nagu näiteks Kaia Kanepi autogrammiga raamat, foto Indrek Galetini «Undefined Perfection» kollektsioonist, endisele välisministrile Marina Kaljurannale spetsiaalselt kujundatud KUMA pross Eesti kaardiga, ainulaadne energiakee KUMAlt ning Kristina Balbes Leviniku maalid. Peamine on siiski see, et nende esemete ostmisel saate anda oma panuse loomade heaks. Jõulud on aitamise aeg ning miks siis mitte kinkida üks heategu!»

Oksjonilt kogutud raha kasutatakse abivajavate, kodutute, hüljatud ja väärkoheldud loomade raviarvete ja teiste veterinaarsete protseduuride tasumiseks; heade loomapidamistavade tutvustamiseks; hättasattunud loomade toiduabi ja muude loomadele eluks vajalike vahendite tagamiseks; vigastatud, väärkoheldud ja hulkuvate loomade transpordi kulude hüvitamiseks ning üle Eesti asuvates asenduskodudes asuvate loomade ülalpidamise kulude katmiseks. Lisainfo on üleval Eesti Loomakaitse Seltsi kodulehel.

Toodete valik oksjonil ulatub kosmeetikast maalideni ja kokku on välja pandud üle 20 toote. Tooteid on muuhulgas annetanud Kaia Kanepi, Marina Kaljurand, Indrek Galetin, Ööloom, KUMA Design, Dr. Hauschka, Ökokaubamaja, Piletilevi, Fromm, NufNuf, Kirjastus Koolibri, Kristina Balbeslenivik, Tanel Veenre Jewellery TVJ, Good Vibrations, Edevuselaat, ja teised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles